Black Leaf Frutti di Rook Glas Bong

€80,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De 'Black Leaf' 'Frutti di Smoke' Ananas Bong is een leuke, speciale bong gemaakt van hoge kwaliteit borosilicaatglas. Hierdoor ziet de bong er niet alleen erg sierlijk uit, maar is hij ook hittebestendig, krasbestendig en sterk genoeg om je te verzekeren van jarenlang plezier.

Hoewel de Frutti di Smoke Ananas Bong wordt geleverd met een normale bowl voor kruiden, is deze glazen bong, dankzij zijn ontwerp en formaat ook zeer geschikt als "dab rig". Hiervoor hoef je enkel de meegeleverde bowl te vervangen door een hasholie banger. Als je hem wilt gebruiken met de meegeleverde bowl, raden wij aan om bowl-vormige bong screens te gebruiken met een formaat van 12mm. Aangezien deze bong geen klapgat heeft, is de meegeleverde bowl voorzien van een glazen handvat zodat je hem tijdens het gebruik omhoog kunt tillen. Zo kun je de "bong clearen".

Met een hoogte van 27 centimeter is dit een bong van gemiddeld formaat: klein genoeg om fijn op te bergen. Groot genoeg om niet met de aansteker bij je gezicht te komen of spetters in je mond te krijgen. Omdat deze bong geen percolators heeft, is hij gemakkelijk te reinigen met een borsteltje en wat bong cleaner. De robuuste en stabiele ronde voet geeft deze bong meer dan voldoende stabiliteit, wat het mogelijk maakt om er eventueel een ash catcher of pre-cooler op te monteren. Maar ook zonder extra toevoegingen doet deze bong prima zijn werk. Gemaakt door de Duitse bong-specialisten van Black Leaf, en dat is (buiten het logo op de voet) ook te zien aan de kwaliteit en hoge mate van afwerking. Door zijn leuke uiterlijk is deze bong ook uitermate geschikt als cadeau.

Niet zo'n fan van ananas, maar liever een lekker banaantje? Kijk dan eens naar onze Banana Bong.

Specificaties

  • Ananas Fruit Bong
  • Gemaakt van Borosilicaatglas (4mm dik)
  • Merk: Black Leaf
  • Hoogte: 27 Centimeter
  • Diameter: 83/18 milimeter
  • Bowl Aansluiting: SG14 (14,5mm)
  • Zonder Klapgat / Luchtgat
0 sterren op basis van 0 beoordelingen