Verzenden & retourneren

 

1. Levertermijn bij verzending.

Na ontvangst van betaling worden alle goederen binnen een termijn van maximum 24 uur verzonden, uitgezonderd op zondagen en feestdagen uiteraard. De levertermijn voor een verzending in België is standaard 1 tot 3 werkdagen. Deze termijn is afhankelijk van bpost en bijgevolg niet bindend voor 'De Boeren BVBA'.

Alle leveringen worden via Bpost verzonden.

 

 


2. Verzendingsmogelijkheden en kostprijs.

  • Gratis verzending: indien gewenst kunnen wij uw pakket gratis verzenden via prior zegels. Dit is zonder track & trace code of verzekering en enkel mogelijk in België.
  • Postpakket: voor een traceerbare verzending via postpakket wordt een bijkomende kost aangerekend van 5,70 euro. Elk pakket kan verzekerd worden voor 1 euro/postpakket.

Bestellingen vanaf 65,00 euro inclusief BTW worden gratis geleverd in België.


3. Bestelling retourneren.

Elke zichtbare beschadiging van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet door de klant onverwijld worden gemeld en dit binnen een periode van uiterst 14 dagen. Het desbetreffende product dient terug gestuurd te worden via uw persoonlijke account in onze webshop.

Eénmaal terug ontvangen, wordt bij retour het product onderworpen aan een routinecontrole. Indien blijkt dat de verzegeling van een product verbroken werd, kan 'De Boeren BVBA' het recht behouden om de consument aansprakelijk te stellen.

Eenmaal De Boeren BVBA het product heeft ontvangen en de bovengestelde voorwaarden voldoen, betaalt 'De Boeren BVBA' het volledige bedrag van de aankoop terug, inclusief de kosten voor levering.

Het retouradres is Vande Vennestraat 26, 8550 Zwevegem.