Volcano Classic Gold Edition

€398,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Volcano Classic kwam op de markt in het jaar 2000. Er is in de tussentijd veel veranderd, maar één ding is in al die jaren niet veranderd: De Vulcano Classic! Om dit te vieren zijn ze bij Storz & Bickel echt los gegaan. Een compleet vergulde Volcano Classic! De Vulcano Classic Gold Edition is een echte eyecatcher en gemaakt voor de liefhebber! Wees er snel bij, want dit pracht exemplaar is in gelimiteerde oplage geproduceerd. Tijd om je hier wat meer over te laten zien.

De verwarmde kamer van de Volcano Classic Gold Edition

Eerst maar eens kijken naar de verwarmde kamer van de Vulcano Classic Gold Edition. De kamer van de Vulcano Classic Gold Edition heeft een inhoud van 0.45 gram. De kruiden kunnen worden verdampt op verschillende temperaturen. Het temperatuur bereik van de Vulcano Classic Gold Edition ligt tussen de 130°C en 230°C. De verwarmde kamer werkt volledig door middel van convectie. De verwarmde kamer is enorm snel opgewarmd, je zult hem hierdoor bijna direct kunnen gebruiken. De Volcano Classic Gold Edition is alleen te gebruiken in combinatie met speciale ballonnen. Deze vullen zich met de damp. Dit maakt het een ander soort vaporizer dan de meeste andere vaporizers. De Volcano Classic Gold Edition kan enkel en alleen gebruikt worden op tafel. Een groot voordeel van de Volcano Classic Gold Edition is dat de werkzame stoffen beter bewaard zullen blijven tijdens het verdampen omdaat er geen damp verloren kan gaan.

De Volcano Classic Gold Edition gebruiken – hoe doe je dit eigenlijk?

De Volcano Classic Gold Edition is te herkennen aan het feit dat hij op tafel moet worden gezet. Je kunt zelf met de grote draaiknop de juiste temperatuur instellingen kiezen voor het dampen. Kies de juiste temperatuur voor jouw kruiden, stop de kruiden vervolgens in de kamer en druk op de knop om hem aan te zetten. Binnen no time zal de ballon helemaal gevuld zijn met damp van je kruiden. Als de ballon bijna vol is zet dan Volcano classic Gold Edition uit om zo je kruiden eventueel voor een volgende sessie nog te kunnen gebruiken.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen