Venty Vaporizer

€449,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Venty vaporizer is een dry herb vaporizer van Storz & Bickel, bekend van de legendarische desktop en draagbare vaporizers zoals de Volcano, Crafty+ en Mighty+.

De Venty, een nieuw product na bijna tien jaar, is een vaporizer met verbeteringen waar vape-fans op hebben gewacht.

De Venty-vaporizer combineert alle functies waar gebruikers van houden op hun desktop- en draagbare apparaten en beschikt over een instelbaar luchtstroommechanisme met een maximale luchtstroom van 20L/min en een USB-C super oplader die het apparaat in 40 minuten tot 80% oplaadt.

En het beste van alles is dat hij in slechts 20 seconden is opgewarmd.

Ongekende en regelbare luchtstroom

De Venty vaporizer heeft een opvallend kenmerk: een instelbare luchtstroomknop. Met deze draaiknop kunnen gebruikers de trekbeperking aanpassen en de juiste instelling vinden. De maximale luchtstroom bereikt 20 liter per minuut (de hoogste van alle draagbare S&B-apparaten).

Om een consistente dampproductie te garanderen, is de Venty vaporizer voorzien van een flowmeter, die de negatieve druk van de inhalatie meet en de verwarming dynamisch aanpast aan je trek.

Deze technologie lost een veelvoorkomend probleem op dat bij veel apparaten voorkomt, omdat het een consistente dampproductie garandeert, ongeacht de treksnelheid van de gebruiker, waardoor je weggeblazen wordt met een onbeperkte en vrije stroom van koele, terpeenrijke damp.

Verwarmt tot 190°C in 20 seconden

De Venty vaporizer heeft een breed temperatuurbereik van 40°C – 210°C (104°F – 410°F) en temperatuurregeling met nauwkeurigheid tot op één graad. Nauwkeuriger dan dit wordt het niet!

De nieuw ontworpen miniverwarmer met convectie en geleiding biedt het beste van twee werelden en verdeelt de warmte gelijkmatig over de kamer, wat resulteert in volledige verdamping en zachte en smaakvolle trekjes. De geïntegreerde Boost- en Superboost-temperaturen zijn een handige en passende manier om een sessie af te sluiten.

Storz & Bickel heeft ook zijn krachtige koeleenheid verbeterd, zodat de damp koel en aangenaam is wanneer deze het mondstuk verlaat. Een extra filter zorgt voor maximale filtratie en door de dubbelwandige behuizing voelt het apparaat comfortabel aan, zelfs bij hoge temperaturen.

USB-C Superoplader laadt tot 80% op in 40 minuten

De Venty vaporizer is uitgerust met twee 18650 li-ion batterijen met een maximaal stroomverbruik van 130 W bij 16 Ampère.

De USB-C Superoplader laadt het apparaat in 40 minuten tot 80% op, en volledig opladen levert je tien sessies op, afhankelijk van de sessietijd en de gebruikte temperatuur.

Ondersteunt bluetooth en kan worden gebruikt met een app

De Venty vaporizer is ‘absoluut praktisch’ en met je smartphone kun je de temperatuur instellen, boostertemperaturen vooraf instellen, de helderheid van het scherm aanpassen, overschakelen naar de eco-oplaadmodus voor een maximale levensduur van de batterij en de trillingsinstellingen wijzigen op de Storz & Bickel Bluetooth WebApp.

De twee jaar garantie van de Venty vaporizer (plus een jaar bij registratie) is royaal, en de grote, stevige, geheel zwarte buitenkant en indrukwekkende batterij maken het praktisch voor gebruik onderweg.

Het apparaat wordt geleverd met een hele reeks accessoires, waaronder filters, een vulkamerhulpstuk en een reinigingsborstel waarmee je de kamer snel en probleemloos kunt reinigen.

 

Wat zit er in de doos?

  • 1x Venty verdamper
  • 1x USB-C-kabel
  • 2x Normale filter
  • 3x Grove filter
  • 2x Koeleenheidfilter
  • 2x O-ringen
  • 1x Vulkamergereedschap
  • 1x Reinigingsborstel
  • 1x Gebruikershandleiding
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen