Oil Rosin Press black

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 dagen

Extractie zonder explosiegevaar - heel eenvoudig met de 'Oil Black Leaf' Rosin Press! Met de zogenaamde Rosin Tech kan de fijnste olie om te deppen worden geproduceerd uit kruidenbloesems en restanten, zonder explosieve gassen en chemische oplosmiddelen. Je hebt alleen dit stijltang van 'Oil Black Leaf' nodig, het is vrij eenvoudig: leg de toppen in bakpapier en druk ze daarna zoveel mogelijk bij een temperatuur van 150 ° C / 180 ° C, tot een dik concentraat druipt van de kruiden, de zogenaamde Rosin. Nadat het is afgekoeld, krab je het van het bakpapier (we raden een speciale niet-kleverige dab-tool aan) en voilà: het is tijd om te deppen!

De 'Oil Black Leaf' hittepers heeft een antistatische keramische toermalijncoating, die zorgt voor een bijzonder gelijkmatige warmteverdeling en vermindert statische elektriciteit. Daardoor wordt de hechting van het waardevolle concentraat verminderd. Bovendien wordt verbranding van het materiaal voorkomen door de infrarood warmtebescherming.

Het extra grote platenassortiment maakt het mogelijk om een ​​grotere hoeveelheid te extraheren kruidenmateriaal te nemen. Het LED-controlelampje geeft aan wanneer 180 ° C (356 ° F) is bereikt. Met deze harsharspers duurt het ongeveer 30-50 seconden om deze temperatuur te bereiken. Met behulp van de pijltjestoetsen kan de temperatuur indien nodig eenvoudig digitaal worden verlaagd tot 150 ° C (302 ° F) of, indien gewenst, worden verhoogd.

Bovendien kan de pers worden gebruikt om zakken te sluiten met een ijzeren perssluiting.

Natuurlijk kan deze 'Oil Black Leaf' Rosin Press ook als stijltang worden gebruikt! Met CE-keurmerk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »