Oil Kit 'Make & Enjoy

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 3 dagen

Deze dabber starterkit van 'Oil Black Leaf' bevat alle benodigde items voor de gemakkelijkste manier om eigen cannabisconcentraat te produceren en te consumeren. Vanwege deze extractiemethode met warmte en druk, die colofonistechniek wordt genoemd, wordt het kostbare extract dat colofonium wordt genoemd.
Het enige dat nodig is, is droog kruidenmateriaal (ongeveer 0,2-0,3 g) dat in een strak balletje moet worden geperst. Deze bal wordt in het eens gevouwen perkamentpapier van 'Raw' gedaan. Vervolgens wordt dit pakket in het voorverwarmde extractiestrijkijzer geplaatst en moet het bij 150-180 ° C (302-356 ° F) tegen elkaar worden geperst totdat een gesis na ongeveer 4 seconden de succesvolle extractie aankondigt.

Bij het uitklappen van het perkamentpapier kun je de geperste kruiden verwijderen en de uitgepakte hars zien. Schraap de waardevolle hars van het papier met behulp van de dampschraper van ‘Silly’ en bewaar deze in de ook meegeleverde siliconen container die antikleeft. Deze extractiemethode is niet alleen snel en uiterst eenvoudig, maar ook zeer veilig, omdat er geen behandeling is met explosief gas. Het is daarom de ideale starterset voor beginners van dabbing.

Om van de hars te genieten, plaats je de 'Black Leaf' titanium olienagel door een geschikte adapter te gebruiken in plaats van de kom op een bong. Verwarm vervolgens de olienagel en pan met een straalbrander totdat deze rood oplicht. Doe een kleine hoeveelheid hars met de dabber tool van de karper dop van 'Black Leaf', draai het om en bedek de olienagel met de karper dop. Adem de rook langzaam en gelijkmatig in. Voor nog een kleine kick kan de karpermuts aan het einde worden opgetild.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »