Magical Butter complete kit

€230,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

De MagicalButter MB2e is ‘s werelds eerste botanische extractor voor op het aanrecht, ontwikkeld voor de infusie van de essentie van gezonde kruiden in boter, olie, tincturen, zalfjes en meer! De MB-machine, die een staafmixer met een afstelbare thermostaat combineert, is ontworpen om moeiteloos fantastische recepten en botanische infusies te creëren. De MagicalButter-machine vermaalt, verwarmt, roert en weekt je kruidenextract, en dat allemaal binnen de juiste tijdsintervallen op de juiste temperatuur voor een immer perfecte infusie. Zo wordt de gewenste infusie gemakkelijk, veilig en consistent gerealiseerd. Inclusief Magical Glove, Purify Micron Filter 190, Magical Cookbook, Owner's Manual en stroomdraad.

Eigenschappen:

  • Volledig automatische, door een microprocessor gecontroleerde programmasequenties
  • Roestvast stalen pitcher
  • De geïntegreerde digitale thermostaat & sensoren brengen temperatuurcontrole op laboratoriumniveau naar je keuken
  • Maak 2-5 bekers per cyclus
  • Zelreinigend!
  • Maak boter, olie, tincturen en meer
  • Maak cannabisolie in slechts één uur

Purify Filter 190 - Deze Micron filter wordt geleverd bij elke MagicalButter-machine. De 190 Micron filters, zowel duurzaam als opnieuw te gebruiken, maken het zeven van je extractie bijzonder gemakkelijk - de vloeistof sijpelt er eenvoudig doorheen terwijl het sediment wordt opgevangen. 

Magical Glove - Deze handschoen, gemaakt van silicoon, is duurzaam en hitteresistent, ideaal voor de in de MB2e gemaakte vloeistoffen. Daarnaast is 'ie voorzien de stevige LoveGrip™ en is 'ie gemakkelijk schoon te maken. Tel daarbij op een one-size-fits-all-design en een extreem duurzaam, hitteresistent 100% puur silicoon voor kussenzacht comfort. Vijfvingerhandschoenontwerp en verhoogde LoveGrip noppen garanderen een stevige grip waar geen ovenwant tegenop kan.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen