Keith Haring - Bong Black White

€220,00
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 5 - 6 werkdagen

De K.Haring waterpijp, die de wereldwijde invloed van de beroemde kunstenaar Keith Haring viert, is voorzien van een iconisch kunstwerk van de kunstenaar en biedt tegelijkertijd een watergefilterde rookervaring. De waterpijp is 31,5 cm hoog en is gemaakt van dik borosilicaatglas dat bestand is tegen extreme hitte. De afneembare downstem biedt plaats aan een ruime bowl met een luchtdichte, geslepen glasverbinding. Een percolator met zeven openingen produceert fijne belletjes om de rook te bevochtigen, reinigen en af te koelen. De waterpijp is ontworpen met een dik mondstuk, ingebouwde ijsvanger en spatbescherming om comfortabel te kunnen inhaleren.

Keith Harings sprankelende benadering zie je terug in de met de hand aangebrachte ontwerpen van de waterpijp. De gedurfde lijnen van de hals en de basis en de contrasterende kleuren tonen zijn levendige esthetiek. Deze prachtige waterpijp wordt gecompleteerd met Harings handtekening.

De waterpijp is verpakt in een duurzame doos met schuimrubberen inzetstukken. De dikke buitenwanden van de doos zijn versierd met Harings artwork en handtekening.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen