Glow Tray x Runtz

€70,00
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 5 - 6 werkdagen

Deze verbluffende en lichtgevende "Glow Trays" zijn 's werelds 1e LED verlichte Rolling Trays. Deze samenwerking tussen de makers van de uitmuntende droge bloem soort Runtz, die ook hoogwaardige kleding en lifestyleproducten aanbiedt, zal je rolervaring verlichten.

Deze Glow Tray maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie en combineert dit met duurzaam en licht plastic materiaal om de ultieme rolling tray te creëren. Deze essentiële rol-tool is ideaal voor het rollen van perfecte cones in zelfs de donkerste omgevingen en is superhandig voor onderweg.

Hij is uitgerust met een krachtige, oplaadbare 1800 mAh batterij die 6 uur meegaat en heeft een "dubbele batterijduur", zodat je nooit meer in het donker hoeft te rollen. De batterijstatus wordt aangegeven met LED-lampjes naast de aan/uit-knop.

Dankzij het grote oppervlak en de opstaande randen blijven je gedroogde kruiden en rolproducten schoon en veilig opgeborgen. Tik gewoon op de multifunctionele knop om je favoriete kleur te kiezen of selecteer de "Auto Party Mode" om je ideale rolsessie te creëren. Verlicht je dag en verlicht je rolsessies altijd en overal, met deze Runtz x Glow Tray!

Wat zit er in de doos:

  • 1x LED Glow Tray
  • 1x microsuède draagtas
  • 1x USB-C oplaadkabel
  • Afmetingen: 28 x 21 x 3 cm
  • Gewicht: 400 gram
0 sterren op basis van 0 beoordelingen