G Pen Elite

€99,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

De G Pen Elite is een ergonomisch ontworpen draagbare convectieverdamper met een volledig LED-display met temperatuurregeling, batterijlevensduurindicator en volledig keramische verwarmingskamer.

De G Pen Elite beschikt over de grootste volledig keramische kamer op de markt, met een revolutionair 360 keramisch verwarmingselement dat snelle en gelijkmatige verdamping van grondmateriaal van alle kanten biedt. Met de mogelijkheid om elke gewenste temperatuur in te stellen tussen 93 ° - 220 ° C, kunnen gebruikers experimenteren met ware verdamping bij lage temperatuur om optimale smaakprofielen te verkennen. Deze innovatieve technologie opent een geheel nieuwe verdampingservaring met ongeëvenaarde prestaties, smaak en effecten.

Aangedreven door een combinatie van de hoogste kwaliteit lithium-ionbatterij en smart-chiptechnologie, is de G Pen Elite een hoogwaardige verdamper die de levensduur van de batterij verlengt voor langdurig gebruik. Ontworpen en ontwikkeld voor draagbaarheid, is de G Pen Elite het perfecte huwelijk tussen vorm en functie, waardoor het de ideale oplossing is voor efficiënte verdamping onderweg.

 

Wat zit er in de doos:

  • 1 G Pen Elite Vaporizer
  • 1 G Card
  • 1 G Pen Tool
  • 1 USB Laadkabel
  • 1 Borsteltje
0 sterren op basis van 0 beoordelingen