'CVault' Stainless Steel Container Large

€32,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

De slimme bewaarcontainer van CVault® kan meer dan perfect bewaren omdat de vochtigheids-, lucht- en lichtregeling ervoor zorgt dat uw kruiden de laatste, noodzakelijke optimalisatie krijgen zonder uw tussenkomst: drogen en uitharden.

Door Boveda®-vochtigheidspakketten in de gepatenteerde houder in het potdeksel te plaatsen, wordt overtollig vocht uit de knoppen verwijderd en worden ze verhard zonder uit te drogen. Zo blijft je stash vers, aromatisch en vooral vol effectieve ingrediënten zoals cannabinoïden in het geval van medicinale cannabis.

Omdat de kruiden constant worden blootgesteld aan een optimale luchtvochtigheid van 62% of 58% (afhankelijk van het geplaatste vochtpakket) in het blik dat hermetisch is afgesloten door de dikke siliconenring, wordt hun houdbaarheid aanzienlijk verlengd.

Een goede droging en uitharding mogen niet worden verwaarloosd, want als de suiker- en mineraaldeeltjesresten (die vrijkomen tijdens de ontbinding, die begint nadat de plant is gesneden) niet worden verwijderd, zal de rook later onaangenaam in de keel branden. Zo kun je zien dat de wiet niet goed vergist is. De bewaarcontainers zorgen voor de ideale fermentatie zonder stress. Soms het vochtpakket vervangen - dat is alles! Natuurlijk werkt het ook voor tabak, specerijen, enz.

De stijlvolle en ongelooflijk praktische opbergdoos is gemaakt van het beste, voedselveilige roestvrij staal. Sluitingen garanderen de versheid van de inhoud. De CVault® containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, voor zowel kleine als grotere hoeveelheden stash. Overigens zijn de Boveda® bevochtigingspakketten apart te bestellen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen