Boveda Humidity Regulation 62% 4g

€2,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Nooit meer medicinale kruiden schimmelen of drogen - dankzij de vochtverpakkingen van 'Boveda'! Bij het bewaren van cannabis is het belangrijk om een ​​optimale en constante luchtvochtigheid te behouden die niet te hoog en niet te laag is. Dit is de enige manier om de kwaliteit en effectiviteit van de bloemen te behouden, zelfs bij langdurige opslag.

'Boveda' is een 2-weg vochtigheidsregeling die enerzijds teveel vocht afvoert, maar anderzijds ook vocht afgeeft wanneer dat nodig is. Dit werkt volgens het natuurlijke principe van osmose:
Elk 'Boveda'-pakket bevat een zak met natuurlijke zouten en een zak met zuiver water. Beide tassen zijn verbonden met een doorlatend membraan. Zo kunnen de zouten en het water door het membraan reizen, waar nodig vocht opnemen of de vereiste hoeveelheid vocht afgeven. Deze regeling houdt de relatieve vochtigheid in de opbergdoos constant, hetzij op 58% of op 62% - beide waarden zijn ideaal voor cannabisbloemen.

En het aanbrengen van de vochtregelaar is meer dan eenvoudig: doe het 'Boveda'-pakket gewoon in het opbergblik! Als het pakket hard wordt, is het tijd om het te vervangen. Hoe meer pakketten in een opbergdoos worden gebruikt, hoe langer ze meegaan. Maar maak je geen zorgen, de 'Boveda'-packs geven nooit te veel vocht af!

Daarvoor worden de kruiden voorzichtig gedroogd, ontwikkelen ze hun beste smaak, blijven ze effectief en verbranden ze uitstekend! 4g 'Boveda' is voldoende voor ongeveer 14g kruiden. Gemaakt in de VS.
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen