Black Leaf Cactus Bong Green

€69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 - 2 werkdagen

My little green cactus is not standing outside on the balcony, hollari, hollari, hollaro! Because my little green cactus, that is a great bong! And if someone evil tells me a lie, then I will get my cactus, and it will make me high, high, high...

Heb je ooit cactus gerookt? Met de komische 'Cactus King' bubbler van Black Leaf® is dat geen probleem. De bijzonder vormgegeven waterpijp wordt geleverd met een bakje voor heerlijke kruiden. Het kan heel gemakkelijk worden opgetild voor de laatste slag en zonder het risico op verbranding. Het ergonomisch gebogen mondstuk maakt het inademen bijzonder comfortabel. De stekels prikken een beetje, maar geven daarentegen ook een anti-slip bescherming!

Zoals gebruikelijk voor alle pijpen van Black Leaf® is het gebruikte glas hoogwaardig borosilicaatglas en is de bubbler uiteraard voldoende getemperd. Het Black Leaf®-logo staat onopvallend op de robuuste ronde voet. De geestige cactuspijp met kroon en gezicht maakt het roken van cactussen wel heel gemakkelijk!

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen