Banana Bro's x Higher standards OTTO grinder

€150,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Banana Bros. OTTO Grinder

Deze strak vormgegeven all-in-one apparaat is in staat om automatisch te grinden en vervolgens automatisch 20 tot 30 cones te vullen op 1 batterij. Deze OTTO grinder van Banana Bro's zet je gedroogde kruiden in enkele seconden om tot een cone. Door de innovatieve SMART grind-technologie heeft Banana Bro's de OTTO grinder uitgerust met een veergedreven grinder die handbewegingen nabootst en ervoor zorgt dat de inhoud gelijkmatig en perfect wordt vermalen.  

Hoogwaardige cones

De OTTO elektrische grinder wordt geleverd met 6 hoogwaardige cones die zorgvuldig met de hand worden gerold. De tip van elke cone is zo gemaakt dat deze naadloos kan worden gevuld, terwijl een stevig gerold ontwerp doorbuigen verhindert en zorgt voor een optimale verbranding en luchtstroom. Om een hoog zuiverheidsniveau te garanderen, gebruikt banana bros. 100% natuurlijke, hoogwaardige ruwe vezels. Elke cone is vrij van GGO's, chloor en dierlijke producten en wordt met zorg gemaakt in Bali. Geniet van een volle smaak in combinatie met heerlijke aroma's en effecten en een langzame, gelijkmatige verbranding.
 

Hoe gebruik je de OTTO grinder?

Vul de kamer met gedroogd kruid en plaats een premium cone in de buis. Bevestig de grinder aan de buis met behulp van de magnetische connectoren die zich aan de onderkant van het apparaat bevinden. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om het apparaat in te schakelen en druk vervolgens nog een keer op de knop om te beginnen met malen. Deze innovatieve elektrische grinder zal veranderingen van het materiaal waarnemen en zich aanpassen om een perfecte consistentie te garanderen. De cone wordt vervolgens gelijkmatig gevuld met gemalen kruid.

Wat zit er in de doos van de Otto grinder

1x OTTO grinder
1x Maatbeker
1x USB-snellaadkabel
1x Trechter
1x 4-in-1 gereedschap
1x Verse afdichtingsbuis
6x Premium cones

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen